Hundefrisøren bag saksen

Mit navn er Sarah Luxhøj.
Jeg er eksamineret hundefrisør fra HJ hundecenter og indehaver af Vakker Hundesalon. 

Jeg har tidligere arbejdet som folkeskolelærer, hvor jeg underviste i dansk og musik i indskolingen. Jeg elskede at arbejde med børn og udvikle dem fagligt og menneskeligt, men jeg gik rundt med følelsen af ikke at være på den rigtige hylde. Jeg valgte at lytte til hjertet, der sagde, at jeg skulle arbejde med dyr, og her er jeg så.

Der er en særlig samhørighed mellem dyrene og jeg.
Vi taler samme sprog uden ord, og dette sprog benytter jeg til at give din hund den bedste oplevelse her hos Vakker hundesalon. Alle hunde bliver kigget i øjnene undervejs for at sikre, at din hund er mentalt med i processen. 
Gennem HJ Hundecenter har jeg desuden lært massage til husbehov, og dette benytter jeg til at give din hund alsidige associationer med at være på et trimmebord.

Samhørigheden kommer af et liv fyldt med dyr.
Jeg havde en Collie til at vogte min vugge, og jeg red heste, før jeg kunne gå. Som voksen har jeg haft killinger i pleje fra Kattens værn, og fascinationen (behovet) for dyr i mit liv får nu lov at få sin plads i arbejdslivet, og dét er det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Vakker hundesalon er beliggende på min hjemmeadresse for sig i egne lokaler. Dette giver en uvurderlig fleksibilitet, som gør arbejdet foreneligt med familieliv.

Jeg bor her sammen med min forlovede og vores dreng på 2 år. Her bor også vores kat, Gaia og vores lille hund, Sif. Den venligste bomulds/malteserblanding, som gerne hilser på ved hækken.